KODU OTSIB VEEL KIIRA

Oma õiget kodu otsivad Fredy(ees) ja Kiira(tagumine).Fredyst on kasvamas selline suur koerapoiss nagu tema isa Tiiger on.Fredil on väga uhke hoiak juba praegu. Kiira on väike nääpsuke, väga väle ja krapsakas tüdruk.Tema tuleb selline pisike nagu emme Roosi on. Nii, et kes tahab omale suuremat koera võiks eelistada Fredyt ja kes soovib omale väiksemat koera saaks valida Kiira.Kutsikad käiva iga päev koos emme,issi ja vanaemaga metsas jalutamas.Jalutame enamasti ilma rihmata aga nad on juba harjunud ka rihmaga jalutama.Kui lahtiselt jalutame siis piisab ühest vilest, kui kutsikad on kohe ots ringi ja minu juurde.Nad õpivad väga kiiresti.Seni saavad nad veel Roosilt õpetussõnu ja muud kasulikku, no ja eks isa Tiiger annab ka veidi õpetust.Kutsikad on EKL-i registris.Kutsikatest on filmiklippe minu fatsebooki kontol Kristi Pulst (minu profiilipilt on : kus ma olen 3-me koeraga)

https://register.kennelliit.ee/index.php?page=doglist&fcigroup=1&regno=EST%25&breedid=111&search=Otsi

Paremalt Kiira, Roosi, Tiiger ja Fredy

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud.